site-logo site-logo
site-logo

Bryllup/Forlovelse

Bryllup. Romantikk. Magi. Følelser. Spenning. Lykke.
Noe av det mest spennende jeg gjør er å få fotografere bryllup. Men også noe av det mest nervepirrende. Dette er deres Store dag. Følelsesladet og fyllt med nervøsitet og glede. Og det ligger ofte mange måneder med forberedelser bak. Endelig er den her, dagen dere skal gi hverandre deres JA! Kanskje har dere ikke rukket å komme over den aller første nyforelskelsen, eller dere har vært samboere i mange år. Kanskje rukket å få opp til flere barn. Men magien er den samme – denne dagen er som den første forelskelsen. Det er stort for meg å få være en del av den. Kleenexen ligger klar i fotobagen.

Jeg elsker bryllup, og hver eneste bryllupsdag er spesiell. Min jobb er å forevige dagen på en måte som reflekterer dere, men som også viser min fotografiske stil. Når kakene er spist, brudebuketten tørket og kjolen renset er det minnene man sitter igjen med. Da er min jobb å hjelpe dere med å ta vare på minnene. Med gode, profesjonelle bilder slik at man kan oppleve kvelden igjen og igjen, flere år etter.

Noen ønsker å ha en fotograf for de offisielle bildene. De man henger på veggen, gir til bestemor i julegave eller bruker på takkekort. Andre ønsker å ha med seg selve vielsen og de første kyssene som ektepar, på trappa i full jubel fra gjestene. Atter andre ønsker å ha meg med halve eller hele dagen, slik at alle øyeblikk blir dokumentert. Detaljene, hvert smil, hver tåre og hvert eneste øyeblikk. Valget er deres.

Ved å velge en profesjonell fotograf, er dere sikret å bli tatt godt vare på under hele prosessen, fra den første telefon til det ferdige produktet, uansett hvilket alternativ dere går for. Vi treffes før den store dagen, slik at vi kan bli litt kjent med hverandre og dere kan fortelle meg mer om selve dagen og ønsker dere har. Dere er sikret profesjonell kvalitet på album, forstørrelser og eventuelle andre produkter, slik at de forblir like fine også mange år senere. Sist, men ikke minst, kan dere være trygg på at slik den analoge fotografen tar vare på sine negativer, blir også de digitale negativene gjort her også i mange år etter.
Fotograferingen blir gjerne booket opp til over et år i forveien, så det kan være lurt å være raskt ute for å reservere fotograf. Særlig gjelder dette de meste populære datoene i sommerhalvåret. Kom gjerne innom for en uforpliktende prat, så kan vi se om jeg kan være den rette fotografen for dere.

Ikoner_Fotograf_Lene-09

STANDARD
KR 5500,-

Vi setter av intill 1,5 time hvor vi tar de offisielle bryllupsbildene. Fotograferingen kan foregå i studio, på samme sted som vielsen, der festen holdes eller annen valgt lokasjon. Er dere i tvil, hjelper vi gjerne til med å finne et sted som passer nettopp dere.

NB! Standard er kun tilgjengelig på ukedager eller utenfor sesong

PLUSS
KR 7500,-

Da kommer jeg ca en halv time før vielsen starter, for å dokumentere det som skjer i forkant. Videre er det selve vielsen, samt det gratulasjonene etterpå. Eventuelle gruppebilder taes nå. Etter vielsen, fortsetter vi med de offisielle portrettene før vi avslutter. Totalt er jeg med dere i 3-3.5 timer

HALV DAG
KR 14000,-
(kr. 26000,- inkl filer)

Vi blir med dere for å fange noe av essensen i dagen. Den forventningsfulle tiden i forkant, frisøren, påkledning av kjole og den spente tiden frem til vielsen starter. Vi er der under vielsen og gratulasjonene før vi avslutter med de offisielle bildene. Totalt er vi med dere i inntil 6 timer.

HEL DAG
KR 33000,-

Bryllupsdagen er en stor dag, faktisk en av livets største øyeblikk. Ved å ha med dere en fotograf under hele dagen, får dere en mulighet til å forevige denne med fantastiske minner. Vi blir med dere fra det første møtet med frisøren, kjolepåkledning, vielsen og festen etterpå. Vi fotograferer store og små øyeblikk, detaljer, gjester og situasjoner som oppstår. Latteren som oppstår under onkel sin tale, og brudevalsen dere har øvd på i lang tid. Vi er med dere i intill 10 timer.

Inkludert i prisen er bildefilene i høyoppløselige versjon samt et slideshow med fotografens utvalgte

Praktisk informasjon

Alle priser inkluderer en planleggingstime i forkant. Her går vi gjennom detaljene for dagen, dere får råd og tips til hva som er lurt å tenke på. Og har dere spesifikke ønsker, er dette også noe vi kan snakke om.

Inkludert er også en visningstime i etterkant. Her ser vi sammen gjennom bildene, og dere får tips og veiledning om hvordan bildene kan brukes. Les mer om produkter og priser under ”produkter”.

Før visningstimen får dere tilgang til et passordbeskyttet bildegalleri, slik at dere kan se på bildene i ro og mak hjemme.  Kanskje også vise frem til andre i familien. Og dere kan begynne å danne dere et bilde av hvor bildene passer inn etc. Bildene er vannmerkede og ikke nedlastbare. Galleriet blir tatt ned etter visningstimen.

Om ikke annet er spesifisert, er fotografier eller filer ikke inkludert i prisen.
Ved reservasjon betaler dere et reservasjonsgebyr på kr. 3 500,-. Denne er ikke refunderbar ved kansellering mindre enn 4 måneder før bryllupsdagen. Det resterende beløpet har forfall 2 uker før selve dagen.

Om ikke annet er avtalt, forbeholder fotografen seg muligheten til å bruke bildene i egen markedsføring. Alle behandlede bilder leveres normalt med signatur, med mindre annet avtales skriftlig i forbindelse med bestilling.

Slik den analoge fotografen tar vare på sine negativer, tar jeg også vare på de digitale negativene. Slik er du sikret bildene også i fremtiden. Om det ikke foreligger bestilling innen 1 år etter fotografering blir bildene slettet.

HVORFOR ER IKKE FILER INKLUDERT?

Bilder egner seg rett og slett bedre på papir enn på en usb i en skuff!

Mange er opptatt av å kjøpe filer, og ønsker flest mulig av dem. Erfaringsmessig blir disse oftest liggende i en skuff, gjerne på en måte som gjør det vanskelig å lese i fremtiden (det er ikke lenge siden det var vanlig å levere filer på CD, mens maskiner som selges i dag gjerne ikke leser dette).

Som profesjonell håndverksbedrift, er jeg opptatt av at bildene skal ta seg best mulig ut og ha en levetid som varer i generasjoner. Vi samarbeider med noen av de aller beste leverandørene på markedet og garanterer høy kvalitet.
Det betyr at du som kunde skal kunne gjenoppleve dagen gjennom et vakkert album som dere kan bla i, eller bli minnet om dagen ved et vakkert innrammet bilde på veggen – laget i en kvalitet som gjør at det varer.

Det betyr ikke at du som kunde ikke kan kjøpe filer. Men det betyr at jeg anbefaler å heller investere i gode produkter dere kan ha glede av i årene som kommer.

HVA SKJER MED FILENE ETTER FOTOGRAFERINGEN?

Mange er redd for hva som skjer med filene etter at fotograferingen er over.
Som profesjonell fotograf, tar jeg kunden på alvor. Slik den analoge fotografen tar vare på negativene for sine kunder, gjør jeg det samme.
Det betyr at du som kunde kan komme tilbake etter mange år, og jeg vil fortsatt ha bildene dine trygt arkivert i vårt digitale arkiv.