site-logo site-logo
site-logo

Hva koster fotograferingen?

Portrettfotografering
kr 1 700,-
Konfirmantfotografering
kr. 1 700,-
Dobbeltime
kr. 2 500,-
Familie/Gruppe (6+ pers)
kr. 2 000,-
Bryllupsfotografering
kr. 5 500,-
Bryllupsfotografering,+
kr. 7 500,-
Bryllupsfotografering, halv
kr 14 000,-
Bryllupsfotografering, hel
kr. 33 000,-
Tillegg:
Kvelds- og lørdagstillegg
kr. 400,-
Søn- og helligdagstillegg
kr. 600,-
Lokasjonstillegg
fra kr. 400,-

Hva koster produkter?

Forstørrelser
fra kr. 330,-
Forstørrelser i ramme
fra kr. 1 440,-
Album
fra kr. 3 200,-
Takkekort
fra kr. 33,-
Digitale filer
fra kr. 5 900,-
Gjenåpning av galleri
 kr.500,-

Fotograferingen gjøres i mitt studio (eller på valgt lokasjon mot tillegg i prisen) i Tor Sørnes vei 19.

Inkludert i alle fotograferinger er en visningstime, cirka 2 uker etter fotograferingen. I løpet av denne timen ser vi sammen igjennom alle bildene, og dere får tips og veiledning om ulike måter å bruke bildene på. NB! Visningstimen er et tilbud, fotograferingsprisen blir uendret om timen velges bort.
Les mer om produkter og priser under ”produkter og etterbestillinger”.

I forkant av visningstimen får dere tilgang til et passordbeskyttet bildegalleri, slik at dere kan se på bildene i ro og mak hjemme. Kanskje også vise frem til andre i familien. Og dere kan begynne å danne et bilde av hvor bildene passer inn etc. Galleriet blir tatt ned etter visningstimen.

Med unntak av heldags bryllupsfotografering, er fotografier eller filer er ikke inkludert i fotograferingsprisen.

Betaling av fotograferingen blir enten gjort via nettbank senest siste virkedag før fotograferingsdagen, eller VIPPS ved ankomst (VIPPS nummer 16602). Dette avtales ved reservasjon.
(Tips til hva man bør tenke på før og under fotograferingsdagen finner du lenger ned på siden).

Generell informasjon

Når du booker en fotografering får du en e-post med bekreftelse samt praktisk informasjon om hva som er lurt å tenke på i forkant av/ under fotograferingen. En dag eller to før fotograferingen, får du påminnelse på sms.

Eventuelle avbestillinger må gjøres innen 24 timer før, etter det blir timen fakturert i sin helhet. Sykdom kan oppstå, selv når man skal til fotografen. Da finner vi sammen en ny passende dato.

Om ikke annet er avtalt, forbeholder fotografen seg muligheten til å bruke bildene i egen markedsføring. Alle behandlede bilder leveres normalt med signatur, med mindre annet avtales skriftlig i forbindelse med bestilling.

Slik den analoge fotografen tar vare på sine negativer, tar jeg også vare på de digitale negativene. Slik er du sikret bildene også i fremtiden.

Ønsker du bilder til din bedrift? Jeg tar også produktbilder, ansattportretter, miljøbilder og annet for næringslivet. For priser og mer informasjon, ta kontakt

Fotografering av barn

Ikke alle barn liker å besøke fotografen, mens andre barn over-ivrige.
Jeg har erfart at det er viktig å fotografere på barnas premisser. Det betyr at dere som foreldre kan ha ønsker om positurer og stil, men til syvende og sist er det utviklingen i studio som avgjør hva slags bilder vi ender med. I noen tilfeller kan det være at jeg sender dere foreldre ut på gangen, barn oppfører seg ofte annerledes uten foreldre til stede. Jeg har dog fortsatt til gode å ikke få til gode bilder, selv med de mest sjenerte barna.

For fotografering av søsken tar jeg også om ønskelig portretter av barna hver for seg.

Husk også å book timen på et tidspunkt der barnet er mest opplagt. Ettermiddag og kveld er ikke å anbefale.

Fotografering av konfirmant

Konfirmanten; Ungdom, ikke helt voksen, men ikke lenger et barn. Noen elsker å stå foran kamera, andre ser på konfirmasjonsfotograferingen som en plikt de gruer seg til. Det er min jobb å få konfirmanten til å føle seg komfortabel foran kamera, noe jeg har dokumentert erfaring i.

Mange ungdommer har hobbyer de er svært opptatt av, være seg gitarspilling, fotball eller ballett. Ta gjerne med klær og utstyr i studio, dette gir ofte fine og morsomme bilder.

Ønsker du at jeg skal komme til ishockeybanen, håndballbanen eller dit hvor konfirmasjonfesten holdes, gjør jeg gjerne det også. Ta kontakt for egne priser og pakketilbud.

Bruk av rekvisitter

Jeg er opptatt av lys, detaljer og det klassiske bildet. Jeg mener et bilde skal være like aktuelt om 10, 20, 30 år –og ikke bare i dag. Selv når motebildet og trendene har endret seg. Derfor finner du ikke mye rekvisitter og duppedingser hos meg. Fuglereder, strikkede luer med eviglange dusker og bokstavklosser med navnet av barnet ditt får derfor andre ta seg av. Fokuset skal være på barnet ditt, og ikke alt annet rundt.

Noen leker har jeg selvfølgelig, men jeg anbefaler å ta med noe selv. Favorittbamsen, rangla, sparkesykkelen eller dukkevognen. Leker som barnet bruker i det daglige. Dette vil få nostalgisk verdi når de selv blir eldre.