site-logo site-logo
site-logo

Lene Stamnes

Fotograf

Hei! fotograf Lene her!

Utdannet grafisk designer og fotograf, og holder til i de gamle skofabrikk-lokalene til Trio Ving på Høyda i Moss.
Noen forbinder meg nok med design og foto for næringslivet. Ikke så rart, siden dette er noe av det jeg fyller hverdagen med (er du intressert i fotograf eller designer for din bedrift, ta gjerne en titt på www.sandaunet.no).

Men jeg har også lang erfaring i å fotografere barn, familier og brudepar. Som tobarnsmor, er det blitt noe helt spesielt å ha barn på besøk i studioet.
Jeg har også stor glede av å fotografere forelskede brudepar. Det er en helt spesielt stemning å få være med på bryllup. Og det er ingen forskjell om man fortsatt ikke har kommet over den aller første forelskelsen eller har vært samboere i flere år – noen tilogmed rukket å få stor familie. Like magisk! – hver gang.
Det er den helhetlige opplevelsen som teller, og hos meg blir du tatt godt vare på gjennom hele prosessen: Fra første kontakt, via de betydningsfulle øyeblikkene under fotogaferingen – til du står med et ferdig og profesjonelt produkt i hånden.
Ved siden av å være fagutdannet, er jeg opptatt av å hele tide være oppdatert på “siste nytt” i bransjen. Jeg er derfor ofte å finne på foredrag, workshops og annen kursing. Alt for å gi deg som kunde de beste fotografiene – som du vil ha glede av i mange år fremover.

Som medlem av Norges Fotografforbund, kan du være trygg på at jeg følger de etiske retningslinjene for medlemsbedriftene.

Hva slags bilder får dere hos meg?
Godt håndtverk er viktig, og jeg leverer derfor alltid produkter av høy kvalitet.
Jeg er opptatt av lys, detaljer og det klassiske bildet. Derfor vil du ikke finne en haug med fuglereder, strikkede luer med lange dusker eller andre morsomme duppedingser hos meg. Ei heller konkurrerer jeg i antall morsomme positurer brudeparet – eller barna – rekker i løpet av fotograferingen. Jeg mener ikke at dette er feil, men da er kanskje ikke jeg den rette fotografen for dere. Det betyr ikke at favorittbamsen til barnet må bli hjemme, ei heller fiskestangen til hobbyfiskeren – langt derifra. Personlige eiendeler man har et forhold til gir bilder en personlig verdi.
Det jeg kan love, er klassiske bilder som er like aktuelle om 10 – 20 – 30 år, selv når trendene og motebildet har endret seg. Og jeg lover å sette personen(e) i fokus, for til syvende og sist er det tross alt dere som har kommet for å bli foreviget. Jeg ønsker å fotografere tiden akkurat slik den er. Ekte og naturlig.
Sist, men ikke minst, lover jeg som en profesjonell håndverksbedrift, at du blir tatt vare på også etter at bildene er levert. Slik den analoge fotografen tar vare på negativene for sine kunder, gjør jeg det samme. Noen opplever desverre å miste alle sine eiendeler i brann, andre angrer på at de ikke forstørret flere bilder av bestemor mens hun levde, atter andre skulle gjerne hatt flere bilder av seg selv som barn. Da er det fint å kunne vite at de digitale negativene fortsatt er å finne hos fotografen, og det er mulig å få tak i nye bilder mange år etter at fotograferingen fant sted.

Velkommen til en hyggelig fotografering!