site-logo site-logo
site-logo

-Vestlandsbryllup i vestlandsvær –

tilbake til artikkellisten

På årets mest populære bryllupsdato, 18.08.18, giftet Eivind og Amalie seg i vakre Balestrand. Vielsen sto i Tjugum kirke og festen ble holdt i ærverdige Kviknes Hotell.

Rammene for et vakkert bryllup var derfor satt. Været kan man dog ikke gjøre noe med, og vestlandsværet er alltid lunefullt. Det ble som det ble, med noe regn og med fantastisk lys når skyene av og til gjorde plass til solgløtt. Men som ekte bergensere taklet de været helt fantastisk. Det sies jo at litt regn i sløret gir lykke for fremtiden. Det var tydelig å se at kjærligheten blomstret mellom disse to, en magisk dag. Et vakkert par, både på innsiden og utsiden, og jeg er takknemlig for at de valgte meg som deres bryllupsfotograf på deres store dag.

Eivind & Amalie ønsket å forevige hele dagen, og jeg var derfor med de fra forberedelsene på formiddagen helt til kaken ble delt sent på kvelden. Mange brudepar sier de husker lite fra dagen sin. Det er så mye forberedelser og det skjer så mye hele dagen. Å ha en fotograf med hele dagen er en fin måte å kunne gjenfortelle dagen i bilder, ikke bare dagen etter – men for alltid. Jeg påtar meg kun noen få heldagsfotograferinger i løpet av året, og det lønner seg å være tidlig ute. Mange booker sin fotograf ett helt år i forveien. Lurer du på om jeg kan være den rette fotografen for deres bryllup? Ta en titt på mine sider for å se priser og flere bryllup. Eller ta kontakt, så tar vi det derfra.

 

 

0 comments

Here is no comments for now.

Leave a reply