site-logo site-logo
site-logo

Å ha profesjonelt produserte kvalitetsprodukter er en investering

tilbake til artikkellisten

Kvalitetsprodukter = en investering for fremtiden!

Det har blitt mye vanligere at kunder ønsker digitale filer.

Svaret mitt er alltid det samme – at selv om det er mulig å kjøpe disse, så fraråder jeg det. Hvorfor? Bilder egner seg rett og slett bedre på veggen eller i albumet fremfor på en minnebrikke i en skuff

Som profesjonell håndverksbedrift, bruker jeg bare profesjonelle leverandører som holder høy kvalitet – og leverer kvalitetsprodukter som varer i generasjoner.

Som her – hvor denne flotte konfirmanten skal pryde familiens vegg i årene fremover. Han kan vise frem de samme bildene til sine fremtidige barn – og forstørrelsene vil fortsatt ha fotografiene inntakt uten å være bleket av sola, fargene fremstår slik de er ment og ikke minst kan han være stolt av at de er fremstilt på en miljøvennlig måte.
Glasset er selvsagt refleksfritt, som betyr at det kan henge hvor som helst uten å være redd for reflekser fra lys som gjør at man ikke ser bildet.

Å ha profesjonelt utførte produkter av kvalitet er en investering. Filene du kjøper vil på et tidspunkt bli utdaterte. I mellomtiden blir de fleste erfaringsmessig liggende i en skuff.

 

0 comments

Here is no comments for now.

Leave a reply