site-logo site-logo
site-logo

Jippiii, jeg har blitt premiert!

tilbake til artikkellisten

Etter å ha jobbet som fotograf i godt over 10 år, er det på tide at også jeg har en blogg. Så vær så god – Her er den!
Her vil det komme en oppdatering eller to i måneden. Tips & triks, ting jeg tenker kan være interessant å lese om,  (er det noe spesielt du ønsker jeg skal blogge om, så fortell det gjerne) – og nyheter jeg synes er vel verdt å formidle.

Som nå!

Etter (fortsatt) å ha jobbet som fotograf i godt over 10 år, tenkte jeg det var på tide å sende inn bilder til en konkurranse. Valget ble den årlige Landskonkurransen for profesjonelle fotografer i regi av Norges Fotografforbund. Ekstra gøy når det er første gang jeg sender inn, er at jeg får alle mine bilder premiert! 4 premierte bilder av de totalt 4 som var mulig å sende inn – og en rangering som nr. 47 over Norges beste fotografer. Er ikke det gøy? (artikkelen over her viser en liten, men vesentlig feil. Plasseringen ble 47 – av totalen, ikke over ”antatte”). Vel verdt å feire, altså! Se fullstendig resultatliste her
 Dette viser at arbeidet jeg gjør holder mål, og jeg kan fortsatt være stolt over at jeg leverer kvalitet. 
-Det betyr også en ekstra motivasjon til å jobbe enda litt hardere og lage enda bedre bilder. Ekte, naturlige og klassiske bilder som varer, selv når trender og motebildet forandrer seg.
Se bildene som ble premiert nedenfor, 3 i kategorien “barn” og ett i kategorien “bryllup”
Ha en strålende fin dag.

0 comments

Here is no comments for now.

Leave a reply